FACILITY MANAGEMENT

Vil du arbeide med ledelse og utvikling av mennesker, tjenester og eiendom? Er du en person som får ting til å skje? Ønsker du en økonomi- og ledelsesutdanning som gir deg mange muligheter på arbeidsmarkedet, og som kan gi deg en internasjonal karriere? Da er Facility Management utdanningen for deg.

 

Om studiet

25. November 2019 vedtok Utdanningsutvalget ved OsloMet oppstart  for  FM- fordypning.

Les hele artikkelen på Renholdsnytt sine sider HER.

Etter iherdig innsats fra Ellen Nygard, universitets­lektor ved OsloMet, og i godt samarbeid med aktører i renholds­bransjen, FM-bransjen og OsloMet selv, er det besluttet å opprette to nye enkelt­emner innenfor FM, med oppstart hhv. høsten 2020 og våren 2021.

 

Informasjon om studietilbudet i Facility Management ved OsloMet studieåret 2020-2021.

 

Kommende studieår (2020-2021) består studietilbudet innen Facility Management (FM) på Handelshøyskolen ved OsloMet av følgende to emner, på til sammen 25 studiepoeng (STP):

 

  • Høst: BALV3600 Facility Management i organisasjoner, 10 STP

  • Vår: BALV3700 Pedagogisk ledelse og ressursutvikling innen Facility Management, 15 STP  

 

Disse emnene inngår som valgfri del på to av grunnutdanningene på Handelshøyskolen ved OsloMet *, i tillegg til at emnene tilbys voksne med studiekompetanse og minst fem års dokumentert erfaring fra serviceyrker og/eller yrker i tilknytning til forvaltning, drift og vedlikehold av bygg  LES MER.

PENSUMLISTE

© 2019 NFSR. Proudly created by Kirell Design with Wix.com