FACILITY MANAGEMENT

Vil du arbeide med ledelse og utvikling av mennesker, tjenester og eiendom? Er du en person som får ting til å skje? Ønsker du en økonomi- og ledelsesutdanning som gir deg mange muligheter på arbeidsmarkedet, og som kan gi deg en internasjonal karriere? Da er Facility Management utdanningen for deg.

 

Om studiet

25. November 2019 vedtok Utdanningsutvalget ved OsloMet oppstart  for  FM- fordypning.

Les hele artikkelen på Renholdsnytt sine sider HER.

Etter iherdig innsats fra Ellen Nygard, universitets­lektor ved OsloMet, og i godt samarbeid med aktører i renholds­bransjen, FM-bransjen og OsloMet selv, er det besluttet å opprette to nye enkelt­emner innenfor FM, med oppstart hhv. høsten 2020 og våren 2021.

20.12.2019:

Emneplanene til disse to FM-emnene eksisterer bare via disse to lenkene pr i dag. De kobles til hhv. Bacheloren i administrasjon og ledelse i offentlig virksomhet og Årsstudiet i organisasjon og ledelse ca i februar / mars. Det er på samme tidspunkt som også justeringer i andre emner kunngjøres på alle utdanningstilbudene våre.

Emneplanene er klare for BALV3600 Facility Management (FM) i organisasjoner, som tilbys fom. høsten 2020, og BALV3700 Pedagogisk ledelse og ressursutvikling innen Facility Management (FM) som tilbys fra og med våren 2021.

© 2019 NFSR. Proudly created by Kirell Design with Wix.com